2015. december 9., szerda

Az év utolsó Pixiboxja



Lassan vég az évnek, az ünnepi fények újra kigyúltak, mindenki kezd készülni a karácsonyi ünnepekre. Az ünnepek előtt még egy kis szösszenetre tekintsük meg az év utolsó Pixijét.



Lássuk, mit rejt újra a dobozka: 



Az első, ami a címke alatt van egy 40%-os Rossetti kupon.


A már jól megszokott Pixi magazin is újra helyett kapott a dobozba.



Ardeco szempillaspirál katalógus


Schwarzkopf Professional Osis + Flatliner hajkiegyenesítő, hővédő szérum (200ml teljes)

Elég problémás a hajam így ez most nagy jól jött. Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz tőle simább a hajam. Azt ígéri, hogy a termék használatával hosszan tartóan megőrizhető az egyenes, selymes frizura, ráadásul a haj így nem veszít a nedvesség tartalmából.
Ára: kb.1850Ft


Uriage AquaPrécis Hidratáló gél-krém normál bőrre (40ml teljes)

Hidratáló, frissítő gél-krém normál, vagy kombinált arcbőrre, mattító hatással. Könnyű állagú, tápláló, regeneráló hatású, véd a káros környezeti hatásoktól. Gyorsan felszívódik, smink alá is tökéletes.
Erre kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz jobb tőle az arcbőröm.
Ára: 4590Ft


Artdeco Perfect Volume Mascara vízálló szempillaspirál (teljes)

Speciális ovális formájú keféjének köszönhetően a szempillák vastagabbá és dúsabbá válik. Tökéletes, egyenletes színintenzitást és fedőképességet biztosít. Illatanyag mentes. Érzékeny szemre és kontaktlencsét viselőknek is ajánlott.
Ára: 3750Ft


Curaprox Black Is White - fehérítő hatású fogkrém, friss mentolos íz (8ml,minta)

Már sokat halottam erről a fogkrémről mostanában. Végre Én is kipróbálhatom, hogy mennyire fehéríti a fogakat kíméletesen.
A fogkrém az aktív szénnek köszönheti a színét és a nevét is: Black is white. Az aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz.
Ára.: kb. 8500Ft

Uriage Micellás Arclemosó termálvízzel zsíros/kombinált bőrre (50ml, utazó méretű termék)

Termálvíz alapú, mélytisztító micellás arc-, és sminklemosó zsíros/kombinált bőrre. Kíméletesen távolítja el a felesleges faggyút, szennyeződéseket és sminket az arcról és a szem környékéről. Nyugtató, hidratáló hatású.
Ár: 1999Ft-tól

Gucci Bamboo - női parfüm (1,5ml, minta)

Egy újabb nagyon jó illat a Pixibe. Ezt is megveszem, ha majd tehetem, de addig marad kívánság listás.
A Gucci Bamboo illat magába rejti a Gucci nő sokoldalúságát: nőiesség, magabiztosság, intelligencia és határozottság.  A szív és alap jegyben vibrálnak a meleg és fás akkordok. A szantálfa, a mámorító Tahiti vanília és ámbra éles ellentéte az egzotikus casablancai liliomban rejlő nőiességnek, a narancsvirággal és a kifinomult ylang ylang-al egészítik ki egymást.
Ára: 16,990-tól




Ti meg vettétek? Hogy tetszett? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése