2015. július 31., péntek

Dove Beauty Blossom Tusfürdő és testápoló


Egy régi Pixibox kiadásba volt ez a páros. Most újra előkerültek nálam. Lássuk mit tudnak.


Dove Beauty Blossom tusfürdő:



A Dove Beauty Blossom limitált kiadás a narancsvirág illatával pezsdítő érzést hagy maga után a bőrön. A Dove Beauty Blossom bőrtápláló krémtusfürdő egyedi formulája gyengéden tisztít és tápláló Nutrium Moisture-t tartalmaz, így már zuhanyzás közben táplálja a bőrödet

Amit tud: 
Külseje nem túl feltűnő. Fehér és narancssárga színű. A tusfürdő maga az fehér színű. Krémes, nem ragadós. Jól tisztit és táplálja a bőrt. Fürdés után sokkal puhább és simább a bőröm. Sokáig megmarad az illata.
250ml.

Dove Beauty Blossom testápoló: 





A Dove Beauty Blossom limitált kiadás a narancsvirág illatával pezsdítő érzést hagy maga után a bőrön. A Dove Beauty Blossom bőrtápláló testápoló DeepCare Complex formulájának köszönhetően táplálja a bőrt, és segít megvédeni azt, hogy bőröd gyönyörűen hidratált, selymesen puha és ragyogó legyen nap, mint nap.

Amit tud:

Színvilágba ugyan úgy néz ki, mint a tusfürdő. Ez is 250ml kiszerelésű. Illata is ugyan olyan. Kellemes narancsvirág illatú. Állaga egy kicsit folyósabb, mint a megszokott testápolóké, de nem gond hisz könnyen beszívódik és nem hagy nyomot maga után. Használatkor gyorsan beszívódik, ne hagy zsíros érzettet. Pihe puha és finom illatú lesz tőle a bőröm. Egésznap hidratálja a bőrömet, nem szárad ki utána. 




Ti próbáltátok? Hogy tetszett?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése