2013. január 18., péntek

Essence újdonságok




essence colour arts
 

Korlátlan színvilág, korlátlan hatások, korlátlan megjelenés! Figyelem szépség királynők: idén tavasszal három új pigment csatlakozik a népszerű colour arts családhoz, amelyek végtelenül új és trendi lehetőségeket kínálnak a szemeidnek, az ajkaidnak és a körmeidnek. Lenyűgöző pigmentek világos árnyalatokban – a matt és az enyhe csillámlástól a fémesen át a pezsgő csillogásig – garantálják, hogy a megjelenésed szemet gyönyörködtető legyen. Minden pigment keverhető a teljesen egyedi megjelenésért. Akár önmagában, akár keverve használod – az essence colur arts fantasztikus színei biztos, hogy hangulatba hoznak és felébresztik a kreativitásod. Legyen mindig csodálatos a megjelenésed… az essence termékeivel!


essence colour arts pigment          
                               
Színkavalkád! Három új, csodálatos szín biztosít számodra kreatív megjelenést február elejétől. Egyszerűen csak válaszd ki az intenzív zöldes-feketét, a világos kéket vagy a trendi lilát, keverd össze őket egymással, vagy, úgy ahogy neked tetszik és használd a nedves szemhéjadon, az ajkaidon és a körmeiden. A magas pigmentációnak és a színek rendkívüli fedésének köszönhetően, minden egyes colour art pillantás biztos siker – nap, mint nap! Elérhető három új, összesen 23 színben.  
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft 





 essence nail art 

Az essence trendi, egyedi és magas színvonalú kozmetikai termékeket kínál szenzációsan alacsony áron.

2013. februárban az essence belép az új tavaszi/nyári szezonba rengeteg innovatív, egyedi és különleges termékkel a legmenőbb köröm stílusért! A 3D dizájn abszolút trendje az évnek, minden lehetséges, a kreativitásodnak semmi sem szabhat határt – a dizájn sohasem volt még ilyen izgalmas, a lehetőségek határtalanok és a hatás elképesztő! Mint mindig, az essence termékcsalád a stílus szempontjából a legújabb trendeket kínálja.  
Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod, ami neked kell és kipróbálod!

Kezdődjön a köröm stílus party!




essence nail art twins újratöltve
                            
Trendi twins! Új és továbbfejlesztett formában térnek vissza! A sikeres nail art twins aranyos, kis mini üvegcsékben ünnepli visszatérését. Két körömlakkból áll, az egyik alapot ad, míg a másik fantasztikus hatást biztosít körmeidnek. Elérhető három csodálatos szín pár és összesen hat trendi körömlakk rózsaszínben, lilában és kékben.  
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft





essence nail art cracking top coat fedőlakk
                                                     
A repedezett felső réteg olyan cool és stílusos, egyszerűen nem hiányozhat a körömlakk gyűjteményedből! 2013. februárban két új színnel gazdagodik a cracking paletta. És itt találod azt, hogy hogyan lehet elérni az egyedi megjelenést: egyszerűen csak használd egy színes körömlakkon és figyeld, mi történik, másodperceken belül elkezd repedezni a körömlakk. Wow! Elérhető két új, összesen öt színben.  
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft


essence nail art special effect topper fedőlakk
                         
Mega divatos és mindig váratlan: a különleges hatású fedőlakkok mindig meglepetést tartogatnak a számodra! Csillogó, holografikus vagy prizmahatással – ezek a körömlakkok különböző színekben biztosítják a rendkívüli végeredményt és a szemet, gyönyörködtető megjelenést bárhová is mész! Elérhető két új, összesen nyolc színben.  
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft






essence nail art magnetic mágneses körömlakk

Mágneses pigmenteket tartalmaz. A nail art mágnes segítségével gyönyörű mintákat alkothatsz. A most még erősebb formulája garantálja a hatásosabb eredményt. Akár csíkos, csillagos vagy hullámos vonalakat készítesz, a végeredmény extravagáns lesz és a wow hatás, nem marad el! Elérhető két új, összesen öt árnyalatban. 
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft


essence nail art magnet mágnes
                                            
Urald a körmödet az új mágnessel! 2013. februárban egy új, egyedi chip-formájú mágnes lesz elérhető extra erős hatással. Így működik: tartsd a mágnest a még nedves nail art mágneses körömlakk felett 15 másodpercig. Köszönhetően az új, innovatív felhelyezőnek, könnyebb használni, mint valaha. A négy új lélegzetelállító dizájn praktikus, visszazárható csomagolásban érkezik. 
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft





essence nail art magnetic pen mágneses toll
                                     
Itt az essence legújabb innovációja! A mágneses toll vékony hegyének köszönhetően, észbontó mágneses hatásokat varázsolhatsz a körmeidre. Tartsd a mágneses tollat a még meg nem száradt nail art magnetics körömlakk felé és valósítsd meg, amit megálmodtál. Ügyelj arra, hogy ne érj a körömlakkhoz a hegyével. Hatásos, és teljesen egyedi eredményt érhetsz el, hiszen a nail art mágnessel szemben, ezzel a tollal csak a fantáziád szab határt, legyen szó freestyle vagy pöttyözött mintákról. Praktikus, visszazárható csomagolásban.
 Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

 



 essence protecting base coat alaplakk
           
Tökéletes alap: az új összetételnek köszönhetően ez az alaplakk ideális minden körömstílushoz, amely több lakkréteget vagy ragasztót kíván, mivel megvédi a körmöket az elszíneződéstől és ezzel egyidőben előkészíti a díszítés fázisát. A gyönyörű, ápolt körmökért most új, átlátszó üvegcsében.
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft



essence sealing top coat fedőlakk       

A sealing fedőlakk elengedhetetlen, amennyiben fontos számodra a hosszan tartó hatás. Köszönhetően a tovább fejlesztett, erős, hosszantartó és fényes textúrájának, minden típusú körömdíszítésnek extra csillogó védelmet nyújt, mely még egyedibbé teszi stílusod.  
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft




 essence nail art multi effect ecset
                       
Új, professzonális, csináld magad eszköz a végtelen számú kreatív hatásért. A különböző színű körömlakkok összekeverésekor, a legjobb, ha mindegyikből egy kicsit kiöntesz egy alumíniumfóliára és utána az ecset segítségével, kevered ki a számodra megfelelő árnyalatot. Az ecset segítségével könnyedén vihetsz fel apró csillámokat is, ha éppen ahhoz van kedved. A szuper lágy szintetikus sörtéknek köszönhetően különösen higiénikus és körömlakklemosóval könnyen tisztítható.  
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft



essence nail art dekoráció szett
                              
3 dimenziós körömstílus… készíts elképesztő 3D hatású dizájnt az arany és ezüst dekorációs szettel. Legyen szó csillámporról, díszítő kövekről vagy aranyfóliáról, a csomagban mindent megtalálsz, hogy elkészítsd a legtrendibb 3D dizájnt, amire mindig is vágytál.  Arany és ezüst változatban kapható. 
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft



essence studio nails körömápolás, jobb, mint a géllakk


Ápolt és stílusos körmök otthon, erőfeszítés nélkül? Az álom most valóra válik… Nagyszerű termékek várják a profeszionális körmök szerelmeseit. Az essence nem csak az izgalmas dizájnról szól! Nálunk megtalálhatsz minden olyan terméket, ami elengedhetetlen a professzionális körömápoláshoz. Gyönyörű, ápolt körmök és kiváló köröm dizájn egy pillanat alatt. Csak tegyél egy próbát!


 



 essence studio nails ultra köröm regeneráló
           
Regenerálás és védelem! Ez az új, innovatív, keratinos körömlakk erősíti a puha és törékeny körmöket, valamint ellenállóbbá teszi őket. Önmagában, illetve alaprétegként is használható – a hosszabb és gyönyörűen ápolt körmökért, amikre büszkék lehetünk.
Ajánlott fogyasztói ár:649 Ft




essence studio nails XXL köröm védő

Védett körmök! Búcsút mondhatsz a töredezett körmöknek, hála az új, extra erős köröm védőnek, amely körömerősítő nylon szálakat tartalmaz. Az XXL köröm védő egy védőpajzsot hoz létre a körmeiden, ezzel segítve a növekedésüket. Különleges textúrájának köszönhetően lefedi a finom nylon szálakat és természetes hatású fényt, kölcsönöz a körmeidnek. 
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

essence studio nails nail & cuticle butter stick  
  
Kényeztesd a körmeidet! Az új new nail and cuticle toll utolérhetetlen, ha ápolásról van szó! Olyan mint egy ajakápoló – csak körmökre – kényeztető textúrája E vitaminnal, shea vajjal, lanolinnal és természetes méhviasszal intenzív nedvességet biztosít körmeidnek. A nail & cuticle butter stick illata kellemes, gyümölcsös és gyönyörűen ápolttá teszi körmeidet bárhol is vagy. 
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft



 essence studio nails easy 2 polish manikűrözést segítő eszköz  
  
A körmökkel kapcsolatos problémák lassan a múlté, hála ennek a nélkülözhetetlen segédeszköznek, amivel könnyebben és makulátlanul tudsz körömlakkozni. Egyszerűen csak helyezd a körmödet a csúszásgátló felületre, és nem hibázhatsz! Professzionális eszköz maximalistáknak. 
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



 essence studio nails better than gel nails körömreszelő   

Két lépésben a tökéletes alakú körömért! A essence studio nails better than gel nails körömreszelő új koncepció alapján lett kifejlesztve. Használata két egyszerű lépésből áll: először a megfelelő végével megtisztítjuk a körmöket, majd a másik végével a kívánt formára reszeljük a francia manikűr tippeket. Kétféle finomságú oldallal.  
Ajánlott fogyasztói ár: 449 Ft




essence sun club


Minden napimádónak! Az essence sun club szépségápolási termékeivel az év 365 napján megőrizheted gyönyörű nyári színedet! A finoman csillogó bronz tónusok, a meleg és nyárias árnyalatok napsütötte megjelenést kölcsönöznek az arcnak és a testnek. A speciálisan összehangolt és gondosan kiválasztott textúráktól a bőröd gyönyörűnek és selymesnek hat, ezzel emlékeztetve a tavalyi nyárra.   

A essence sun club népszerű kínálata elhozza neked a nyár, a napfény és a homok hangulatát, valamint a tökéletes arcszínt. – nap, mint nap


 essence sun club csillámló bronzosító púder szőkék / barnák    

Tartsd meg a nyári színedet! Az essence sun club termékcsalád csillámló, bronzosító púdere csillogó, enyhén napbarnított színt varázsol az arcodra és a dekoltázsodra. Selymesen lágy textúrája a 3 dimenziós tengerparti domborművel a nyár és a napfény hangulatát idézi, és ehhez illő arcszínt kölcsönöz Neked! Két változatban kapható - világosabb és sötétebb bőrtípusra. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1149 Ft










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése