2012. október 1., hétfő

essence “wild craft” trendkiadás



Az essence vaddá válik! Az essence “wild craft” 2012. szeptemberi trendkiadásának termékei izgalmassá, kalandossá varázsolnak. Ezt a trendkiadást a természet ihlette – a sűrű prémek, durva fakérgek - ideális külsőt nyújtva ahhoz, hogy a városi prérire vonzza a tekintetet. A lágy áttetsző és rózsaszín árnyalatok kontraszban állnak a sötét lilával és zölddel. A termékskála éppoly sokoldalú, mint maga a természet: bársonyos rúzsok, minőségi púderek finoman csillogó pigmenttel és egy praktikus szuperlágy duo ecset! A kalandvágyó lányok és a természet rajongói a lágy vagy vakmerő, de mindenképp a természetes színeket kedvelik – így az őszi szezon jelszava: “légy vad”! 

essence wild craft – egyszínű szemhéjpúder

 

Vad szemek! Erősen pigmentált színek, lágy rózsaszín, élénk zöld és erős lila fémes csillogással hangsúlyozzák ki szemeid szépségét! Különösen megragadó, hogy a szemhéjpúdernek trendi fakéreg jellege van. 01 rosewood hood, 02 out of the forest és 03 mystic lilac árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft





essence wild craft – szemöldök szett

Az erdőben! A szemöldök szett két különböző barna árnyalatú por állagú textúrát, egy kiemelőt és egy applikátort tartalmaz, hogy szemöldököd sosem látott formába hozza. 01 wooden allen árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft




 
essence wild craft – ajakrúzs

Irány a vadon… ez az ajakrúzs ragyogó színt varázsol az ajkadra, drámai lilát vagy finoman áttetsző árnyalatot. A végeredmény bársonyos, meglepően gyöngyházfényű csillogás. Ezentúl óvja a szád a kiszáradástól. 01 mystic lilac és 02 rosewood hood árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft







essence wild craft – highlighter púder

Minden igazán kalandvágyó lánynak szüksége van erre a csillogásra!  Ezzel a púderrel ez nem gond – valóban megragadó küllem és textúra tekintetében egyaránt. A trendi fakéregszerű felület csillogó pigmentjei könnyed gyöngyházas ragyogást adnak bőrödnek. 01 Let’s get wild árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft




 

essence wild craft – duo ecset

Vad, vad, rengeteg… praktikus 2in1 arc és szemhéjpúder ecset! A bársonyosan lágy professzionális púder ecset egyenletes felhordást és tökéletes végeredményt biztosít. A préselt vagy por állagú festék is egyszerűen felvihető a hihetetlenül selymes sörtéjű szemhéjecsettel. Mindennek betetőzésül a világos végek fantasztikusan természetes külsőt adnak az ecsetnek… 01 fluffy vests dressed kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft



essence wild craft – körömlakk

Vissza a természetbe! Ez a két könnyen áttetsző és rózsaszín árnyalat, a trendi zöld és intenzív lila színek abszolút nélkülözhetetlenek az őszi szezonban. A sötét lakkok simák, az áttetszőek viszont enyhén csillogóak. Valamennyi rendkívül tartós, kiválóan fedő körömlakk és a vad természetben a legkalandosabb vakációnak is ellenáll. 01 tree hugging, 02 out of the forest, 03 mystic lilac és
04 rosewood hood árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



essence “wild craft” trendkiadás kapható az üzletekben 2012. októberben


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése