2012. augusztus 18., szombat

Mágikus hajszínek

Az emberek régóta társítanak különleges erőt az egyes hajszínekhez. Megtudhatod, te milyen varázserővel bírsz - a hajad színe alapján.

Barna haj

Ilyen vagy:
Legnagyobb erősséged a kiegyensúlyozottságod. A barnára azt szokták mondani, hogy minden szín megtalálható benne : érdekes keverék a szőkéből, vörösből és a feketéből. Éppen ezért igazságtalanul használják sokan az "unalmas barna" jelzőt, hiszen sokszínű egyéniség vagy. A melegebb tónusok viselői barátságosak és vidámak, igazi társasági emberek. A barnát az elegáns, kicsit álmodozó  és feltűnést kerülő lányok választják, akiket a nyugalom és a béke aurája vesz körül. A sötétbarna egyenes és őszinte természetet takar, akire mindig lehet számítani.

Mágikus képességeid:  Olyan területeken tudsz igazán boszorkánykodni, amelyek sok türelem és összpontosítás kell: ingajóslásban, asztrológiában vagy kávézacc jóslásban te vagy a legjobb!

Vörös haj

Ilyen vagy: Kezdjük a tudományos háttérrel: állítólag a vörös hajúak szervezete sokkal kevesebb stresszhormont termel. Legtöbbször a maguk útját járják, nem szeretik, ha meg kell felelniük az elvárásoknak, és mindig tele vannak energiával. A vörös- narancsos árnyalat az élet élvezetének képességéről, természetességétől és csintalanságáról árulkodik. A mahagóni felnőttes gondolkodásra utal. A padlizsános, lilás szín viszont az öntudatos, démoni és dinamikus lányok hajszíne, aki megbolondítják a fiúkat.

Mágikus képességeid: A szerelmi jóslásokban és az ingajóslásban tudod megmutatni igazi bűbájos képességeidet. Két varázslás között viszont pihend ki magad, mert nagyon sok energiát kivesz belőled.

Szőke haj

Ilyen vagy: Először is minden, a buta szőke nőkről szóló vicc lejárt lemez. Szerencsére semmi összefüggés sincs a hajszín és az intellektus között. Sőt kutatók szerint a szőkék talpraesettebbek! Hiszen az északi népeknél, ahonnan a szőke hajszín "származik", a nőknek is keményen meg kellett küzdeniük a természet erőivel. A szőke hajszín az érzékiség és az ártatlanság izgalmas keveréke. Az egész világos szín hűvös, öntudatos jellemet sugároz.

Mágikus képességeid: Hamar átlátod a szitukat, de igazi mélységekig nem szeretsz leásni. Viszont a gyakorlati részében, a varázslásban, a jóslásban és a rítusokban otthon vagy!


Fekete haj

Ilyen vagy: Gyakran kételkedsz magadban, pedig semmi okod sem lehet rá. Sokkal ragaszkodóbb vagy, mint bármely másik típus, és a hűség fogalmát te tényleg komoly értéknek tekinted. Temperamentumos és mély érzésű személyiség vagy, aki nagyon tud szeretni!

Mágikus képességeid: Valószínűleg mindenkinél jobban vonzódsz a mágiához, a túlvilági dolgokhoz, a megfejthetetlen sötét erőkhöz. A mágikus képességeidet bármikor bevetheted, ha megérzésekre van szükséged. Olyan empatikus képességgel és jó ösztönökkel rendelkezel, ami egyedülállóvá tesz. Született boszorka vagy!

3 megjegyzés: